Hirdetés

S.W.I.N.E. HD Remaster - dobozosan is megjelenik

|

Örülhetnek azok, akik a polcukra is fel szeretnék pakolni ezt a régi kedvencet.

Hirdetés

Azt már április óta tudjuk, hogy mikor fog megjelenni a S.W.I.N.E. HD Remaster, most azonban azt is tudtunkra adta a felújítást végző Kite Games csapata, hogy nem csak digitális formában lesz elérhető a játék.

Hirdetés

Közleményükből ugyanis kiderült, hogy nem csak Steamen és GOG-on lesz elérhető a S.W.I.N.E. HD Remaster, hanem dobozos formában is kiadják a nyulak és malacok nagy háborújának újrakevert verzióját. A srácok eredetileg nem tervezték ezt a változatot is piacra dobni, de végül a kiadó és a hazai forgalmazó, a Magnew közreműködésének köszönhetően csak összejött a dolog. 

A S.W.I.N.E. HD Remaster május 23-án jelenik meg, kizárólag PC-re, a platformon belül viszont már szabadon válogathattok a steames, a GOG-os és a dobozos változat között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)