Hirdetés

Sacred 2: Ice & Blood bejelentés

|

Leleplezték a Sacred 2 első kiegészítőjét, de a részletes bemutatóra még várnunk kell.

Hirdetés

Az Ascaron Entertainment néhány hónapja jelentette be, hogy dolgoznak a Sacred 2: Fallen Angel első kiegészítő lemezén, s mellette elkezdték lefektetni a Sacred 3 alapjait is.



Mikor erre sor került, akkor a PC-n egész jó eladásokat produkált játék konzolos változatainak fejlesztési költségeibe beleroppant cég alatt erősen ingataggá vált a talaj, így nem is csoda, hogy időközben az egyre agresszívebben terjeszkedő Kalypso Media szerezte meg a Sacred kivételével gyakorlatilag az összes Ascaron-féle franchise jogát.



A licencszerződés lejártáig azonban még az Ascaron UK (a német főhadiszállás alkalmazottainak egy része a Kalypso által alapított Gaming Minds Studios falain belül folytatja tovább munkáját) bábáskodhat a Sacred felett, így ők felelnek a Sacred 2: Ice & Blood címet elnyert expanzióért is.
Az új történetszálat, egy új játszható karaktert, két további felfedezésre váró területet, illetve számtalan új fegyvert, páncélt, kiegészítőt és ellenfelet felvonultató klasszikus kiegészítő egyelőre csak PC-re készül, s megjelenése elvileg még az idén várható.
A Sacred 2: Ice & Blood a tervek szerint csakis az alapjáték feltelepítését követően futtatható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)