Hirdetés

Sacred 2 Ice & Blood - gondok a kiegészítővel

|

A Sacred 2 kiegészítője nem kompatibilis a játék magyar verziójával, de a problémán már dolgoznak.

Hirdetés

A Sacred 2: Ice & Blood kiegészítője nem rég jelent meg, Magyarországon azonban még nem forgalmazzák. Az Ascaron által készített alapjáték magyar verzióját is ők felügyelték, azonban a cég csődbe ment, és a jogokat a német Koch Media-ra ruházták át. Ők viszont nem minden nyelvre, így magyarra sem fordítják le a játék kiegészítőjét.

Ez magában nem is lenne baj, de akik megvásárolták a Sacred 2 magyar verzióját, azok nem tudják telepíteni a Sacred 2: Ice & Blood kiegészítő angol nyelvű kiadását sem, de az alapjáték azzal kompatibilis változata Magyarországon nem szerezhető be. A tervek szerint csak a GOLD változat, azaz a két játék egyben kerül itthon forgalomba, ám a jelenlegi állapotban drágább lenne, mint a magyar nyelvű teljes játék, így nem lenne fair annak vásárlóival szemben. A CDV-SevenM jelentése alapján 2010 első negyedévére remélhetőleg korrekt áron tudják majd a boltokba szállítani a játék GOLD verzióját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)