Hirdetés

Sacred 3 - új infók, új képek és egy új trailer

|

A Sacred 3 új sajtóközleményéből végre megtudhattunk egyet s mást a játékról, és a Deep Silver volt olyan kedves, hogy egy új trailert is csatolt mellé. Csábító.

Hirdetés

„A győzelem a miénk, a dicsőség az enyém” - áll a Sacred 3 most megjelent videójában. Ez bíztatóan hangzik egy co-op játéknál, nem?

A Deep Silver házon belül fejlesztett új játéka PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg idén nyáron, és sokan már most kritizálják, hogy az irányítást a Dungeon Siege III-hoz hasonlóan konzolosra alakították. Emiatt utoljára másfél éve volt nagy felháborodás, lehet hogy azóta a fejlesztők is meggondolták magukat, de erre azért nem fogadnánk sörben. A játékban egyébként négy főhőssel barangolhatunk, akik közül kettőt helyi co-opban, négyet pedig online is irányíthatunk. Ha inkább magányos farkasként kelnénk útra, akkor a maradék három karaktert az AI veszi kezelésbe. Eddig öt kasztot lepleztek le, egyelőre nem tudjuk, lesz-e több. 

Új képek is érkeztek, tekintsétek meg, milyen szép is lesz a játék.
 

A Sacred jogai 2009-ben kerültek a Deep Silverhez az Ascaron Entertainmenttől, a mára megszűnt fejlesztő többi franchise-ának része a Kalypso Mediánál, mások pedig az ex-Ascaronosok által alapított Gaming Minds Studiónál vannak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)