Hirdetés

Sadness - bármilyen szomorú is, soha nem fog megjelenni. Csak a zenéje...

|

Nem vagyok egy babonás alkat, de nem lehet, hogy a játék címe már eleve rossz ómen volt?

Hirdetés

Bejelentése óta a Wii-s horrornak készülő Sadnesst többször elhalasztották - eltűnt a honlapja, titkos infók szivárogtak, aztán mégse...

Gyakorlatilag ez a játék volt a Wii Duke Nukem Forevere... Most utólag úgy látszik, a project halálra volt itélve az elejétől kezdve - lassan, körülményesen haladt (egyébként egyszer mi is fejelsztettünk egy kalandjátékot Boring Billy címmel - érdekes módon nem kellett senkinek, pedig poén volt :) ). Most pedig megérkezett a bejelentés, hogy a project elhalálozott.

A játék zenéjének komponistája Arkadiusz Reikowski saját blogján közzétette a játék eddig elkészült zenéit - lévén a jogok nála maradtak. Akit érdekel, hogyan szólalt volna meg a Sadness, az kattanjon a linkre (figyelem, a blog lengyelül van!)

Sadness zenéje

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)