Hirdetés

Saint Row: The Third - a kezdő küldetés videója

|

Akinek van 12 perce, az megnézheti, hogyan illik stílusosan tevékenykedni egy bankban.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő játék első küldetésében egy bankrablást láthatunk, mely nem várt bonyodalmakat tartogat a bűnözői oldalon benne résztvevők számára. Láthatjuk, hogy a Saints Row: The Third nem a pacifisták játéka, hiszen százszámra hullanak benne az emberek, és milliószámra a töltényhüvelyek. Aztán majd jön a végén egy helikopter is.

Amiért még különösen szimpatikus a játék, az az, hogy a PC-sekre is kiemelten figyelnek a fejlesztők, így az ő platformjukon számos extrával kecsegtet a játék, melynek ráadásul a gépigénye is igen baráti. Akit bővebben érdekel a téma, az korábbi hírünket itt elolvashatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)