Hirdetés

Saints Row 2 - Corporate Warfare májusban

|

A természetesen nem GTA-klón Saints Row 2 következő DLC-je május végén érkezik.

Hirdetés

A Saints Row 2 immár második DLC csomagot kapja. A PC verzióval azonban mostohán bánik a Volition, hiszen a "Corporate Warfare", csakúgy mint a "Ultor Exposed" csak konzolokra érkezik.

A Saints Row 2 PC verziója amúgy sem lett túlzottan nagy siker, de ezt is magának köszönhette a Volition. A gépigény elképesztő volt, és a Saints Row 2 még egy atomerőművön is simán beszaggatott. Egyszóval a Volition talán bölcsen teszi, hogy a DLC csomagoktól megkíméli a PC-t. A konzol tulajok viszont készíthetnek némi pénzmagot, mert úgy alapvetően a Saints Row 2 nem rossz játék .Az előzőnél kicsit olcsóbb DLC néhány új küldetést, még jobban testre szabható karaktereket, új multiplayer pályákat, kocsikat, motorokat, és Xbox 360-ra új achievementeket hoz. A "Corporate Warfare" csomag május 28-án érkezik, 560 MS pont (7dolcsi) az ára Xbox Live rendszeren, PSN-en pedig - meglepi - 7 dollárt kell érte leszurkolni. Aki esetleg kihagyta volna, olvassa el tesztünket.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)