Hirdetés

Saints Row 2 - Csúszik az Ultor Exposed DLC

|

Tera Patrick pornószínésznő április huszonharmadikán csatlakozhat Saints Row 2 bűnbandánkhoz.

Hirdetés

Elhalasztották a Saints Row 2 letölthető tartalmainak megjelenését, az Ultor Exposed névre hallgató bővítmény április huszonharmadikán kényezteti a játékosokat, többek között a Tera Patrick pornószínésznő közreműködésével. A dekoratív és sokat használt hölgyemény mellett a gengszter-szimulátoron edződött rajongók vadonatúj küldetéseket, gépjárműveket, megszerezhető kitüntetéseket és multiplayer pályákat kapnak kézhez.

A konzolokra elérhető bővítmények végfelhasználói díjszabása 800 Microsoft pont (9.60 euró), illetve PlayStation Network igénybe vétele esetén 9.99 dollár. Idén újabb letölthető tartalmakra számíthatnak a Saints Row 2 játékosok, ugyanis további kétó DLC csomagot kívánnak terjesztésre bocsátani a THQ illetékesei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)