Hirdetés

Saints Row 2, Forza Horizon 5: Hot Wheels és BioShock Infinite - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nosztalgikus emlékekbe és távoli, hűvösebb világokba menekülünk a hőség elől.

Hirdetés

Ha valaki veszi a fáradságot, és végigböngészi, mivel töltöttük az utóbbi néhány hétvégénket, arra a következtetésre juthat, hogy beakadhatott nálunk a lemez, mert jószerével ugyanazok a címek jönnek elő újra és újra. Nem jegyet, egyenesen bérletet váltottunk a nosztalgiavonatra, és egészen addig le sem szállunk, amíg nem adnak rá okot a nyaralni ment fejlesztők és kiadók.

HP - Bár a The Quarry még mindig várat magára, rácsúsztunk az Escape Academyre, a virtuális szabadulószoba feeling nagyon betalált. Anno az Agent A című remekművel kattantunk rá erre a műfajra, azóta is bolondja vagyok, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Paca - Mivel egy hónap múlva megjelenik a Saints Row, kedvet kaptam ahhoz, hogy a nemrégiben 145 forintért vásárolt Saints Row 2-t ledaráljam, és ha ezzel végzek, lehet, hogy belekezdek a többibe is csak a móka kedvéért. Mivel az új rész reboot lesz, nem lenne muszáj felfrissítenem emlékeimet, de egy kis nyílt világú akciózás mindig jöhet.

Csirke - Rengeteg a kosz és a mocsok, amit végre-valahára valakinek el kell takarítania. Éppen ezért a PowerWash Simulatorben fogok fröcskölgetni a hétvégén.

Hirdetés

Zs - Az előző hétvégén nem igazán kerültem az Xbox közelébe, így nálam továbbra is a BioShock Infinite pörög majd. Szép komótosan haladok a kampánnyal, hogy minél tovább tartson a ki tudja, hányadik columbiai kiruccanásom.

Szada - Rákaptam a Far Cry 5-re, szóval amíg kitart a lendület, addig ezt fogom nyüstölni Game Passon keresztül. Emellett folytatom a könyv- és képregénygyűjteményem olvasását, most éppen a Batman: A világ van soron, amelyben különböző országok alkotói képzelték el a saját történetüket a karakterrel kapcsolatban, szóval lényegében Batman világkörüli turnéjáról van szó.

Hunter - Kicsit megkésve, de nekiálltam kikaparni a Fortnite Battle Passból a dolgokat, úgyhogy a hétvége nagy részét a battlebusból kilógva fogom tölteni. Azon még gondolkozom, hogy újra letöltsem-e a Baldur's Gate 3-at, mert ugyan a megjelenésig már nem akarok játszani vele, de az a D&D trailer nagyon elkapott...

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


MattMadzz - Újabb combos frissítés érkezett a No Man's Sky univerzumához, úgyhogy gyorsan lekaptam, megint belerakok néhány órát. Mivel majdnem egy hétig nem volt gépem, komoly Ultimate Team elvonási tüneteim is lettek, szóval az űrutazás mellett az új csapatomat is kipróbálom, amit telefonon hegesztettem a hét folyamán. Apropó, ti is kikockáztátok a FIFA 23 előzetest? Elég durván néz ki.

Kivi - Befutott a Forza Horizon 5 Hot Wheels kiegészítője, ami az őrült pályák mellett egy rakás kihívást és több új autót is hozott. Annak idején a Horizon 3-ban is tetszett a Hot Wheels téma, az eddig látottak alapján most sem fog csalódást okozni.

Chava - Jóból is megárt a sok, hát még a kánikulából, ezért ha testben nem is, lélekben hűvösebb tájakra barangolok, méghozzá az Icewind Dale újrajátszása keretében. Amikor meg szünetet tartok, R. A. Salvatore vonatkozó trilógiáját olvasgatom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)