Hirdetés

Saints Row 2 letölthető tartalmak érkeznek

|

Az egykoron űrszimulátorban utazó Voliton fejlesztette Saints Row 2 hamarosan több DLC segítségével kap vérfrissítést.

Hirdetés

Bizonyára nem lepődik meg senki különösebben, ha azt mondom a Saints Row 2 is beállt azon játékok sorába, amelyek letölthető tartalmaikkal - ismertebb néven DLC - nem kényeztetik el a PC-s rajongótábort. A Nap a stillwateri kaland alatt tehát csak a konzolos oldalon süt ki, míg a másik tábor továbbra is borús fellegek alatt szomorkodhat, ugyanis a Volition/THQ párosának sikerült az, ami mostanában elég gyakori: úgy elszúrták a PC-s változatot - technikai értelemben - hogy azt még én sem tudtam volna parádésabban megoldani.

Saints Row 2 - 8. kp


Így tehát a PS3 és X360 tulajoknak szól inkább ez az írás, akik már április 16-án nekiláthatnak az első DLC, a keresztségben Ultor Exposed címet elnyert csomag letöltésének. A hírek szerint Tera Patrick pornósztár szereplésével készült három új küldetésben vehetünk részt, frissített achievementek, hat új jármű, új fegyverek és egyebek társaságában. A Saints Row 2: Ultor Exposed ára 800 MS pont (Xbox LIVE) vagy 9.99 euró (PSN) lesz. A közeljövőben pedig két további DLC megjelenését várhatják a rajongók.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)