Hirdetés

Saints Row 2 - Megérkezett az utolsó DLC

|

A Volition csapata leszállította a Saints Row 2 utolsó DLC csomagját, melyet ingyenesen letölthet bárki.

Hirdetés

A Saints Row 2 ugyebár nem GTA klón. Ez abban a vontatkozásban tutira igaz, hogy a DLC csomagok nem Xbox exkluzívak, mint a GTA 4 esetében. Az már más kérdés, hogy ezek a DLC-k mennyit tesznek hozzá az alapjátékhoz, de ezt döntse el mindenk maga.

A lényeg, hogy befutott az utolsó Saints Row 2 DLC csomag, az Unkut Pack. A cumó elérhető a PSN, és az Xbox Live segítségével. A pakk tartalma 62 új ruhadarab, és tetoválás, melyet a divatos brandtől licenceltek. Pólók, ingek, farmerek, nyakláncok, karkötők, és vad tetoválások válnak ingyen elérhetővé az utolsó DLC-vel. A Volition ezután már csak a Red Faction: Guerrilla DLC csomagokkal foglalkozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)