Hirdetés

Saints Row 2 patch készülget

|

A Volition már készíti az első javítást, a szerintük határozottan nem GTA klón Saints Row 2-höz.

Hirdetés

Pedig hát a hasonlóság olyan szembeötlő, hogy az összehasonlítás elkerülhetetlen. Lássuk csak! Hatalmas, szabadon bejárható város, mindenféle járművekkel való ámokfutás édesdeden, fegyverarzenállal történő népirtás, és csapnivaló PC-s átirat. Ezek után csak az a meglepő, hogy eddig nem adtak ki patch-et, hiszen a GTA 4 jobb sorsot érdemlő PC verziója már a másodiknál jár. Na, de legalább már elkezdték ők is összeütni a javítást, amelyben elsősorban a játék azon aspektusait javítják majd az arcok, amelyek miatt a legtöbbet sivalkodtak a népek a hivatalos fórumon. A Volition ugyanis odafigyel ezen sirámokra, és vannak emberi akik mást sem csinálnak, mint naphosszat, a maximálisan kulturáltan megfogalmazott kritikákat olvasgatják, miközben bőszen jegyzetelnek. Gondolom, mostanra lett tele az első jegyzetfüzet, hiszen a Volition közölte a rajongókkal, hogy csak semmi pánik, csináljuk mán a foltot ezerrel. Mindenki megkönnyebbülve dőlhet hátra, és teheti félre egy kicsit a gammát, de hogy meddig azt sajnos nem tudjuk, határidőt ugyanis nem közölt a fejlesztő.

Senki ne mozduljon! És most szépen, megvárjuk a javítást...

saintspatch.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)