Hirdetés

Saints Row 2 - Szeretünk is, meg nem is

|

Viharfellegek gyülekeznek a Saint Row 2 körül. A PC verzió megjelenése kissé kaotikusra sikeredett.

Hirdetés

A magyar népmesék egyik epizódja jut eszembe a Saint Row 2 PC verziójának megjelenéséről. Mint arról beszámoltunk már, a viszonylag barátságos gépigény mellé, egy nem is túl durva DRM társul, így a GTA negyedik részében csalódott PC-sek bizonyára örömmel üdvözlik eme kis pótlékot. A játék jócskán különbözik a GTA legújabb epizódjától, de azért ezzel a humoros gammával is el lehet majd ütni az időt amíg lesz pénzünk 345 magos procit venni, vagy amíg a Rockstar és a VGA gyártók valami javításféleséggel kedveskednek nekünk. Nos, a Saints Row 2 meg is érkezett a boltokba, ahol megvásárolva már csak egy gyors online Steam aktiváció kell, és mehet is az őrjöngés. Aki viszont még a boltba is lusta elmenni, annak sajna várnia kell egy kicsit, ugyanis valami előre nem látott gubanc akadt, így a játék egyelőre nem elérhető a Steam usereknek. Aki dobozos verziót használ, nem kell paráznia, az aktiválás működik, szóval ez olyan, mint a fentebb említett mese: jött is, meg nem is.

saints.jpg

 Ami ennél sokkal aggasztóbb, hogy a játékot nyüstölve, ledöbbentek az első benyomásokat irkáló teszterek. A rendszerkövetelményeket bőven meghaladó csúcsszuper tesztgépeken a Saints Row 2 simán bemutatta az "ópiummal kábított anyatetű" effektust: 4 magos 2,4 GHz proci, 4 giga ram, 8800GTX kártyán képes volt akár 7 - hét - FPS-t is produkálni, de 20 fölé sosem ment. Brühühü. El vannak átkozva úgy látszik a PC átiratok mostanában, pedig nem ártana, ha odafigyelnének a kiadók az ilyen csacskaságokra, mint gazdasági helyzet, mert manapság már a nagy fejlett nyugaton sem szokás 3 hetente gépet cserélni. Ez hát a mese második fele: A THQ a PC-sek számára hozott is ajándékot, meg nem is, hiszen mit tehetünk egy újabb olyan porttal amit képtelenség az egyszeri gamer gépén élvezhető minőségben futtatni? Azt a hetvenhétfontoságyugolyóalávalóheverő mindenségit neki!!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)