Hirdetés

Saints Row 3 - Grafikában a GTA IV mellett van

|

A THQ állítja, hogy a Saint Row 3 grafikailag paliban van a GTA IV-el

Hirdetés

Danny Bilson, a nagyobb játékokért felelős THQ főnök most boldog, hiszen szavai alapján a Saints Row 3 grafikailag hozni fogja a GTA IV színvonalát.

Interjújában mindezt az új technológia számlájára írta, illetve hogy a legkorábban jövő év végére esedékes megjelenéssel van idejük a minőségre koncentrálni. „A technológia teljesen új, nagyon látványos, megvan benne a szórakoztatási képesség, és más mai játékokhoz hasonlóan már a külcsín is erőteljes. A korábbi részeknél ebben egyáltalán nem volt biztos. „Képzeljünk el egy még nagyobb, még inkább működő világot!" -mondta. Majd hozzátette, hogy sokféle boss és harcmodor vár majd ránk, illetve kevesebb „gangstára" lehet majd számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)