Hirdetés

Saints Row IV - megjelenési dátum és trailer

|

Az új részben szuperképességekkel vehetjük fel a harcot az idegenek ellen. Várjunk csak, ez még a Saints Row sorozat?

Hirdetés

Majd' két éve engem ért a megtiszteltetés, hogy bemutathattam nektek a Saints Row: The Third első videóját, most a negyedik résszel is hasonló a helyzet. Szép az élet!

Március elején röppent fel a pletyka, miszerint idén augusztusban érkezhet a Volition zseniális szériájának negyedik része - a találgatások ezúttal igaznak bizonyultak.

A Saints Row IV a harmadik rész történetét folytatja majd, főszereplőink ismét a Third Street Saints banda tagjai lesznek. Nem fogunk unatkozni, ugyanis egy idegen faj megtámadja a Földet, és egy alternatív dimenziót hoz létre. Ebben a valóságban már szuperképességeket is lehet szerezni, a "szentek" pedig ki is használják a lehetőséget. Retteghet Zinyak, az idegenek vezetője, nem lesz olyan könnyű az emberiség leigázása, mint azt elsőre gondolta volna. Íme a videó:

Agymenésből ezúttal sem lesz hiány, a Mátrix-Prototype-Tron mix pedig egész kellemes összhatást kelt. A játékról többet tudhatunk meg a PAX East rendezvényen (márc. 22-24), de a sorozat nagy előnye, hogy nem akarja magát komolyan venni, így szinte garantált a felhőtlen móka és kacagás. Készítsétek a lila dildót, hiszen a Saints Row IV augusztus 23-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)