Hirdetés

Saints Row IV - nem lesz Bollywoodos befejezés

|

Az indiai filmek elengedhetetlen eleme a táncos-zenés szegmens, melyet a popkultúrában is számtalanszor feldolgoztak már. A Saints Row 4-nél is volt róla szó.

Hirdetés

Nem tudjuk már, hogyan lehetne a Saints Row IV-et még viccesebbé tenni, de egy Bollywood jelenet biztosan segített volna. Na majd a modderek...

Steve Jaros, a Volition kreatív igazgatója részt vett a San Diego Comic Conon, és ha már ott volt, tartott egy előadást is. Eközben hangzott el, hogy egy három perces befejező jelenetről lett volna szó, keresték a megfelelő koreográfiát, a megfelelő számot, de a projekt a mo-capnél bukott el: rájöttek, hogy túl drága lenne, nem ér annyit az egész, úgyhogy a sokféle lehetőség közül így biztosan nem zárul az idei év egyik legabszurdabb játékának története. Lehet tippelgetni, de a Volition már több ízben bizonyította, hogy tud meglepetést okozni, így inkább csak kivárunk. A Saints Row 4 augusztus 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, és aki nem tudná, milyen egy bollywoodi táncjelenet, itt van az Agymenők (The Big Bang Theory) vonatkozó epizódjának egy részlete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)