Hirdetés

Már készül a Saints Row következő része

|

Egyelőre semmit nem tudni a játékról, de a kiadó szerette volna megnyugtatni a rajongókat, hogy készül az ötödik felvonás.

Hirdetés

Hat éve várjuk már, hogy valami fejleménnyel szolgáljanak az alkotók a Saints Row játékok kapcsán, eközben megjelent az Agents of Mayhem, mely ugyan egy univerzumon osztozott a szériával, de sem humorában, sem hangulatában, sem mechanikáiban nem ért a nagy előd közelébe. A játékot kiadó Deep Silver anyavállalatának, a Koch Mediának vezérigazgatója árulta el, hogy jövőre várhatunk bejelentést az kissé beteg humorral dolgozó franchise kapcsán.

Hirdetés

Klemens Kundratitz egy interjúban osztott meg néhány dolgot a cégcsoport ügyes bajos dolgairól, köztük a fent említett játékokról is:

"A Saints Row az Saints Row. A két játék hasonló, persze, de eközben teljesen eltérőek is. A Voilitionben az összes Saints Row játék alkotóját tisztelhetjük, és mint egy nemzetközi stúdió, semmi sem terelheti el a figyelmüket arról, hogy megcsinálják a következő játékot ezen fontos franchise égisze alatt."

A vezérigazgató azt is hozzátette, hogy a széria nagyon közel áll a szívükhöz, de majd csak jövőre számítsunk bejelentésre, most egyelőre csak egy szót szerettek volna arról ejteni, hogy készül a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)