Hirdetés

Saints Row 5 - bejelentés pénteken?

|

A Volition a PAX 2014-en jelenti be következő játékát, és több jel is utal arra, hogy ez bizony a Saints Row V lesz.

Hirdetés

Tavaly augusztusban, kicsit több mint egy éve jelent meg a Saints Row IV, ami, ahogy azt a fejlesztőktől el is vártuk, ismét zseniális volt (bár nekem még mindig a Saints Row: The Third a favorit, de ízlések és pofonok). 

Nem kérdés, hogy a sorozat folytatódik, csak a „mikor” és a „hogyan” nem tiszta még. A Volition most pénteken, itthoni idő szerint este 7-kor tart egy előadást a PAX 2014-en, melynek házigazdája Natalie Lander lesz, akit Kinzie hangjaként ismerhetünk. A panel lebonyolítása kvízshow-khoz hasonló, ajándékokat is osztogatnak, és többek között Stee Jarostól, a Volition kreatív rendezőjétől, és Jim Boone-től, a stúdió producerétől is lehet majd kérdezni. Az új projekt részleteit, gameplay videót és az első képeket az előadás végén mutatják be.

Szerintetek Saints Row V lesz, vagy még túl korai lenne? Ha nem, mi máson dolgozhat a Volition? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)