Hirdetés

Saints Row IV - megérkezett a gyűjtői kiadás

|

Dubstep Gunnal a kezünkben okozhatunk pusztítást saját otthonunkban, hála a Saints Row IV gyűjtői kiadásának.

Hirdetés

A Volition végre feltöltötte a játék Facebook oldalára a Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub, avagy „Szuper Veszélyes Wub Wub" nevű gyűjtői kiadás tartalmait.

Ha valakinek (rajtam kívül) nem lett volna elég, hogy a játékon belül okozhat egy spontán dubstep buli formájában káoszt az utcákon, most már élőben is megteheti, ha előrendeli a Saints Row IV ezen gyűjtői kiadását, mivel az igen csábító csomag tartalmazza a játékbeli Dubstep Gun replikáját, amely ugyanúgy funkcionál, mint a virtuális világban, lézerekkel és hanggal ellátva (az utcán nem érdemes vele próbálkozni, kivéve ha könnyedén leverünk bárkit, aki szót emel ellene).

 

Ezen kívül tartalmaz egy 20 cm nagyságú, a Saints Row sorozat rajongói által imádott Johnny Gatről készült szobrot, valamint egy úgynevezett "Dubstep Doomsday Button"-t is, amelyről még nem tudni, hogy fog működni, csak annyit mondtak róla, hogy „azonnali hozzáférést nyújt a legborzalmasabb arzenálhoz, amit valaha ember láthatott”.

A Saints Row IV Super Dangerous Wub Wub gyűjtői kiadás természetesen tartalmazza az előrendelői extrákat is, amelyeket már bemutattunk korábban, valamint egy alternatív kinézetű dobozt. Mindezt nemsokára egy Collector's Edition kiadások esetében elfogadható összegért, 99,99 dollárért (kb. 23000 Ft.) rendelhetjük elő. Dubstep bulit valaki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)