Hirdetés

Saints Row IV - csajok fegyverrel, elszabadult kabalák, lila nyakkendő

|

A Volition megint egy méltó borítót dobott össze az idén érkező új Saints Row-hoz, melyen láthatunk földönkívülieket, csajokat, és persze egy energiaitalnak öltözött embert, aki kitépi a földből a Washington Emlékművet.

Hirdetés

Akármennyire is újrahasznosítottnak tűnik, a Saints Row: The Third Enter the Dominatrix DLC-jéből teljes játékká transzformálódott Saints Row IV bizony hosszú időre leköt majd minket.

Felkerült az internetre az NTSC változat hivatalos borítóképe, amin a játék majd' minden jellegzetessége felbukkan. A játékos által alakított badass elnök mellett két csinos, jól felszerelt kollegína is megjelenik, nem beszélve a háttérben repkedő idegen űrhajókról, a megtépázott amerikai zászlóról, és a Capitolium tetején álló gigantikus energiaitalról, ami az Egyesült Államok egyik nemzeti szimbólumát, a Washington Emlékművetkészül áthelyezni. Mi simán levennénk a polcról, ha nem akarnánk már most a Commander in Chief Editiont, vagy bármely más, még be nem jelentett gyűjtői kiadást magunkénak tudni. Nektek hogy tetszik?

 

 
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)