Hirdetés

Saints Row IV: Game of the Century Edition - közel 30 DLC-vel

|

Amilyen a játék megjelenését megelőző marketingkampány, majd maga a játék is volt, olyan a Saints Row IV „Évszázad Játéka” kiadása is. Ütős.

Hirdetés

Az Amazon Germany rendszerében valami nagyon fura démon tevékenykedik, mert hogy, hogy nem, megint kiszivárgott egy csomó játék, mielőtt a kiadó bejelentette volna.

Ezek egyike a Saints Row IV: Game of the Century Edition, ami a bejegyzések szerint PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jön, és 29,99 euróért cserébe az alapjáték mellé megkapjuk ezt a nem annyira kevés DLC-t is:

Commander-in-Chief pack
Online pass
Volition Comics Pack
Saints Row IV Season Pass
The Rectifier
Executive Privilege Pack
Brady Games Pack
Grassroots Pack
Presidential Pack
Dubstep Gun (Remix) Pack
Wild West Pack
GAT V Pack
Enter The Dominatrix
The Super Saints Pack, Pirate’s Booty Pack
Thank You Pack
Element of Destruction Pack
Zinyak Attack Pack
Hey Ash, Whatcha Playin’? Pack
How the Saints Save Christmas
Anime Pack, Stone Age Pack
Bling Bling Pack
Reverse Cosplay Pack
GameStop Warped Weapon Challenge
Game On
College Daze
Merica Gun

Na valahogy így kellett volna a Mass Effect Trilogy esetében is. Nyugodtan vehetitek biztosra, hogy jön, de szkeptikusabbak megvárhatják a Deep Silver megerősítését is. Az állítólagos megjelenési dátum május 9.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)