Hirdetés

Saints Row IV - megjött az első DLC, zseniális videóval

|

Az augusztus 23-án megjelent Saints Row IV első letölthető csomagja a Dubstep Gunt tuningolja fel. Már csak a kapcsolódó videót is érdemes megnézni.

Hirdetés

A mai nap nem is kezdődhetne jobban: letölthetővé vált a Saints Row IV-hez a Dubstep Gun Remix Pack, amivel a játékbeli, méltán híres fegyvernek kölcsönözhetünk új külsőt és változtathatjuk meg az abból áradó zenét.

A muzsikát árasztó csodát a 2,99 dolláros csomag megvásárlása után a klasszikus, a death metal, a szving és a polka zenei műfajokhoz illő festéssel és a műfajba illő dallal láthatjuk el. Ha szükségét érzitek, töltsétek vagy szállíttassátok házhoz egy raptorral (mert erre is lehetőség van), de ami a bejelentést arannyá teszi, az az alábbi, 90-es évek beli teleshopos reklámokat idéző videó, melyben Jeff Harris, a Volition egyik fejlesztője mesél a csomagról. És táncol. És a háttérben ott egy Paul szobor. Egyszerűen nincsenek szavak, csak egy napot hagy tölthessek el az irodájukban. Légyszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)