Hirdetés

Saints Row IV - moddolható lesz, már tesztelik

|

A Volition hamarosan kiadja a Saints Row: The Third moddolásához szükséges csomagot, amely a Saints Row IV-hez már a megjelenésekor elérhető SDK-t hivatott tesztelni.

Hirdetés

Szép nap ez a mai a modderek életében: oly sokáig kellett várni, hogy a Saints Row: The Thirdöt saját ruhákkal, autókkal, NPC-kkel, új tereptárgyakkal és területekkel, valamint nem utolsó sorban küldetésekkel pakolhassák tele - egy idolninja nevű modder állítása szerint viszont közel a fejlesztői csomag megjelenése.

Az idolninja blogján olvasható bejegyzés alapján az derült ki, hogy Jeff Thompson, a Volition programozási igazgatója és Mike Wilson, vezető programozó a modderekkel együttműködésben pakolja össze a módosítások elvégzéséhez szükséges csomagot, illetve a Saints Row: The Third motorjának használati útmutatóját. Ugyanez történik a Saints Row 2 esetében is, és ha a közösség elég aktív, az augusztusban megjelenő Saints Row IV PC-s változata pedig már alapjáraton szabadon módosítható lehet. Lila dildókat mindenhova! (Ezen kívül nem is nagyon tudjuk, mi maradt ki a játékból, kíváncsian várjuk, hogyan kamatoztatják tudásaikat a modder közösség tagjai).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)