Hirdetés

Saints Row IV Oculus Rift - soha nem volt még jobb ennél

|

A Saints Row IV belső nézetből is elég egyedi élmény, de ha az ember Oculus Rifttel játssza, az nagyjából az egyik legjobb dolog, ami történhet vele.

Hirdetés

A Saints Row IV jó. Az Oculus Rift jó. A kettő keveréke nagyon, nagyon jó. De nagyon.

A Volition sorozatának legújabb részében az egyik legjobb élmény volt, amikor minden képesség maxra húzása után szabadon, őrületes sebességgel repkedhettünk a virtuális Steelport felett. Aki néha-néha modolja is a játékait, az valószínűleg találkozott a Saints Row IV FPS modjával, aki viszont még nem próbálta, bármikor megteheti. Oculus Rifttel pont egy fokkal jobb az élmény. Vagy kettővel. Nézzétek csak:

A Saints Row IV tavaly augusztusban jelent meg, de hamarosan, május 23-án jön a Game of the Century kiadás, benne 28 DLC-vel és persze az alapjátékkal.

Ki szeretné kipróbálni? Vagy már a videó is elég?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)