Hirdetés

Saints Row IV - bárki készíthet ruhákat

|

A Saints Row IV készítői kiadták egy új, modok készítéséhez használható eszközkészletet, amivel rengeteg új ruházati opciót tehetünk mi magunk is a játékba.

Hirdetés

A Volition csapata már az Agents of Mayhemen dolgozik, de a legtöbben talán a Saints Row sorozat miatt ismerték meg a stúdiót. A készítők pedig egy nemrég kiadott eszközkészlettel talán még egy kis életet lehelhetnek a negyedik részbe, ugyanis ezzel egyszerűbb lesz a modok készítése.

A nemrég kiadott szoftver segítségével a Saints Row játékok egyik legszórakoztatóbb része, a karakterünk testreszabása bővülhet számtalan, a rajongók által készített ruházati tárggyal. Ettől persze a zseniálisan megírt küldetésekből nem lesz több, de ne legyünk telhetetlenek. Aki egyébként nem csak haszonélvezője szeretni lenni a Saints Row IV modjainak, hanem maga is szívesen belevágna az új ruhák készítésébe, az itt írott, itt pedig videós formában is elsajátíthatja az alapokat.

Ti olykor előveszitek még a Saints Row játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)