Hirdetés

Saints Row IV - ősemberek, azok hiányoztak még

|

Máris itt az újabb Saints Row 4 DLC, egy fél GameStar áráért állatszőr öltözékben verheted agyon egy dinoszaurusz combcsontjával a szimuláció mit sem sejtő civiljeit.

Hirdetés

Ha most épp azon töprengsz, hogy a pénteken megjelenő GameStart vagy a Saints Row IV Stone Age Pack DLC-jét vedd-e meg a szűkös keretből, azt tanácsoljuk, inkább várd meg a GameStart, már csak a Darksiders teljes játék miatt is.

Ha viszont még az új lapszám beszerzése után is marad közel 900 forintod, mindenképp vedd meg a Steamen és Xbox Live-on már elérhető, az európai PlayStation Networkre pedig a holnapi frissítéssel érkező új letölthető csomagot. A virtuális város már majdnem mindent látott, a Szentek megmentették a karácsonyt, a fura még furább lett, amikor beléptünk a Dominatrixba, azt meg már hadd ne soroljuk fel, hogy hányféle különböző karakternek öltözhettünk be egy 0,99 és 2,99 euró közötti összegért cserébe. A legfrissebb ilyen pénzrabló pakk a Stone Age Pack, ami egy nagy bunkót és egy hasonlóan nagy csontot, egy női és egy férfi ősember ruhát, illetve egy új autót ad, mely utóbbi a készítők szerint Flintstone-ékéra hasonlít, szerintünk meg nem annyira, mert nincs rajta a vászontető, amit Dínó átszakíthat a fejével. De kit zavarnak ilyen apró dolgok, amikor végre megint lehet bunkóval csajozni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)