Hirdetés

Saints Row IV - igazi autó, űrutazás, plasztikai műtét a gyűjtői kiadásban

|

A világon egyetlen szerencsés - és gazdag - gamer olyan gyűjtői kiadásban kaphatja meg a Saints Row IV-et, amibe belepakoltak mindent, ami ezen a világon jó. Elkezdtünk gyűjteni.

Hirdetés

Néhány játékos már azért is koplal, hogy meg tudja venni a Saints Row IV alap kiadását (brit tudósok mondták), de a legtöbb ember egész életében nem gyűjt annyi pénzt, hogy a Super Dangerous Wad Wad Edition akár egy darabját is magáénak tudhassa.

A GRID 2 190 000 dolláros Mono Editionjéhez hasonlóan kizárólag a GAME-en keresztül megvásárolható Saints Row IV - Super Dangerous Wad Wad Edition, avagy a millió dolláros csomag valóban egymillió dollárba kerül, és a játék Commander in Chief Edition kiadása mellett a következő apróságokat tartalmazza:

- Virgin Galactic űrutazás
- Túszmentős élmény
- Egy napos kémkiképzés
- Személyi bevásároló (egy személy, aki bevásárol neked)
- Plasztikai műtét
- Hét éjszaka a dubai Burj-Al-Arab szálloda legdrágább lakosztályában
- Első osztályú repülőút Washington DC-be és Dubaiba
- Egy hetes, két személyes pihenés a Jefferson Hotelben Washington DC-ben
- Egy Lamborghini Gallardo
- Egy Toyota Prius egy év biztosítással
- Autóklub tagság
- Egy rakat ruha bármilyen alkalomra
- Méretarányos Dub-Step Gun replika 

Az sajnos nem tiszta, hogy a benne lévő játék milyen platformon fut, úgyhogy óvatosan vegyétek meg. Ha mégsem lenne egymillió dollárotok (nem mintha ez ránk tartozna), akkor is ott a Super Dangerous Wub Wub Edition és az egy fokozattal jobb Game of the Generation Edition, amit valamivel olcsóbban vesztegetnek és egynél több is van belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)