Hirdetés

Ingyen stratégia és akció a hétvégére

|

Ha nincs jobb programod a következő pár napra, akkor a Steam tud neked valami izgalmasat mutatni, és egy fillért sem kell fizetned érte.

Hirdetés

Az, hogy a jövő földönkívüli birodalmait irányíthatjuk remek dolog, de azért valljuk be: a legtöbb bolygón nem néznék jó szemmel, ha egy hatalmas lila dildóval csapkodnánk embereket.

A Saints Row sorozatban ezt is lehet, de aki nincs oda az akcióért, annak ott a Civilization: Beyond Earth. Mind a bűnözők kalandjai, mind a Firaxis Games legutóbbi stratégiája ingyenesen játszható ezen a napokban, köszönhetően a Steam ingyenes hétvége programjának. 

Az ingyenes hétvége már elindult. Ahhoz, hogy telepíthessétek a játékokat nincs más dolgotok, mint a Steam oldalon megkeresni őket, és már mehet is a móka. Tesztek egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)