Hirdetés

Saints Row: The Cooler - bunyózGATtunk volna, de törölték

|

Gondoltátok volna, hogy a THQ egy bunyós játék elkészítését tervezte a Saints Row univerzumába ágyazva? Pedig de.

Hirdetés

Még jóval azelőtt, hogy a THQ végleg lehúzta a rolót, teljes titoktartásban finanszíroztak egy verekedős projektet, amely a Saints Row világában kapott volna helyet. Ez volt a Saints Row: The Cooler. A fejlesztést később lelőtték, viszont évekkel később most előkerült pár fotó és információ a befuccsolt koncepcióról. 

A Saints Row: The Cooler kiszivárgott részletei a törölt címekkel foglalkozó Unseen64 honlapról származnak, amely szerint a fejlesztést a Heavy Iron Studios végezte még évekkel ezelőtt és megpróbálták kihasználni a mozgásérzékelős rendszer nyújtotta előnyöket. Két változatot is terveztek: az egyik az Xbox 360 Kinectjét, a másik a PlayStation 3 Move perifériáját részesítette előnyben, azonban végül egyik sem valósult meg. A Heavy Iron Studios (UFC Personal Trainer, Wall-E, Up, Family Guy: Back to the Multiverse, Disney Infinity: Toy Box) szerette volna továbbá, hogy ha a bunyózás mellett lettek volna olyan minijátékok is, mint a póker vagy az öltánc. Utóbbi talán nem is fog annyira hiányozni.

A THQ 2010 őszén vetett véget a fejlesztésnek "minőségi problémákra" hivatkozva. Többen is rákérdeztek a projekt sorsára a Saints Row franchise jelenlegi tulajdonosánál, mire a Deep Silver szóvivője azt mondta, hogy a törlés jóval a felvásárlás előtt történt, továbbá addig nem is hallottak a játékról, amíg nem kérdezték őket róla.

Szerintetek megérdemelt volna egy esélyt a The Cooler?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)