Hirdetés

Saints Row: The Third - debütáló videó

|

Megérkezett a Saints Row harmadik részének első előzetese, mely rövid, de annál ütősebb!

Hirdetés

A Shrek: The Third játékot...bocsánat. Tehát a Saints Row: The Third játékot március elején jelentették be, azóta nem láthattunk róla videót, egészen mostanáig.

Az új Saints Row epizódban újítanak a fejlesztők: nem a ranglétra legalsó fokán kezdjük a játékot, hanem majdnem a legtetején! Mi irányítjuk ugyanis a Third Streets Saints bandát, célunk a szomszédos várost elfoglalni. Ezt azonban nem fogja jó szemmel nézni egy rivális maffia - pardon, vállalkozók baráti társasága - akiket úgy hívnak: a Szindikátus. A feladat adott, a játékmenet pedig valószínűsíthetően a megszokott lesz.

Most jöjjön a rossz hír: a videót sajnos nem tudjuk megmutatni (egyelőre), mivel a Game Informer nem olyan tökös, hogy közzé tegye, ezért csak náluk tekinthető meg. Ne aggódjatok, mindössze idáig kell érte kattintanotok:

Saints Row: The Third "Diótörő" előzetes

Megjelenés még az idei év végén, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Az internet csodálatos dolog, már nem exkluzív a videó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)