Hirdetés

Saints Row: The Third - járműves ökörködés

|

Az érdeklődés ébrentartása végett egy rövid kis filmecskét kapunk az utcai közlekedésről.

Hirdetés

A Saints Row: The Third megjelenésére még várni kell november 15-ig, de már eddig is szépen el voltuk látva kedvcsináló videókkal. Ezek némelyike egészen hosszúra sikeredett, és szépen látszik benne, hogy a játék világa valóban szinte a korlátlan lehetőségek hazája. Az előző részelhez képest a grafika is sokat javult, de többször felmerült már a kérdés, hogy vajon minden játékosnak bejön az ilyen szintű elmebetegség? Egyébként is jó kérdés, hogy mi az a pont, ameddig el lehet menni, és ahol még nem számít öncélúnak a morbiditás.

A Saint Row: The Third egyesek szerint túllépi ezt a határt, de részünkről bejön, és igencsak várjuk. Talán még egy demónak is örülnénk. Az alant látható bő egy perces mozgóképes alkotás egyébiránt egy fejlesztői blogbejegyzés apropójaként jelent meg, melyben le van írva, hogy a játékban nem csak annyit akartak, hogy a játékos autókázzon fel, s alá, hanem azt is, hogy eközben folyamatosan jól érezze magát. Éppen ezért lehetőség van driftelni, minden járműnek súlya van, és ez alapján eltérő viselkedést mutatnak. Meg lett újítva a törésmodell is, sokkal több jellemző alapján amortizálhatjuk a gépeket, mint eddig, és nem mellékesen a levegőbe is emelkedhetünk, ami mindig jó móka. Akit részletesen érdekel a bejegyzés, az itt elolvashatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)