Hirdetés

Saints Row: The Third - "minden egyben" csomag novemberben

|

A hírek szerint novemberben érkezik az a csomag, melybe a THQ mindent belezsúfol, ami csak eddig megjelent.

Hirdetés

A Saints Row: The Third tipikusan az a játék, amit vagy megértett az ember és helyén kezelve a dolgokat, remekül elszórakozott vele, vagy fanyalgott, hogy ki az a beteg elme, aki ilyeneket képes kitalálni? A remek poénok, a szándékolt túlzások, az alternatív befejezések és az egész játék elmeroggyant humora az elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb sandbox játékává tette a Saints Row: The Third-öt. A komoly problémákkal küzdő THQ úgy gondolta, hogy megpróbál még egy kis pénzt kihúzni a címből, ezért novemberben a boltokba helyezi a The Full Package nevű kiadást, mely pontosan azt jelenti, amit a neve takar.

A vásárlók megkapják a három letölthető küldetéscsomagot, vagyis a Genkibowl VII-et, a Gangstas in Space-t, és a Trouble in Clones-t. Ezek mellett jár nekik a 30 bónusz DLC cucc, beleértve a Shark Attack csomagot, a Witches & Wieners csomagot, a Special Operations csomagot és a Genki Girl Vehicle pakkot. Ahogyan a THQ fogalmaz, a "minden fegyver, minden jármű, minden ruha, ami csak eddig a játékhoz készült." Megjelenés mindhárom fontosabb platformra november hatodikán várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)