Hirdetés

Tényleg jön a Saints Row: The Third Remastered, ennyivel néz majd ki jobban

|

Már a megjelenés sincs vészesen messze, több mint 30 DLC-vel pakolják meg a pakkot.

Hirdetés

Ma reggel mi is beszámoltunk arról, hogy hamarosan érkezhet a Saints Row: The Third felújított változatának bejelentése. Nos, nem tévedtünk, megtörtént a nagy leleplezés, és rögtön kaptunk egy pofás előzetest is, ami azt hivatott bemutatni, mennyit változott a grafika az előző generációs eredeti játékhoz képest.

Hirdetés

Már csak azért is érdemes lehet újrajátszás, vagy netán egy régi elmaradás pótlása miatt elővenni majd a Remastered kiadást, mert több mint 30 DLC-vel toljda meg az alapjátékot. 40 eurós árazásra számíthatunk, PC-n pedig az Epic Games Store felé kell venni az irányt, ha meg akarjátok vásárolni. 

Ráadásul nem is kell már vészesen sokáig várnunk rá: a Saints Row: The Third Remastered egészen pontosan május 22-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)