Hirdetés

Hamarosan bejelenthetik a Saints Row: The Third felújított változatát

|

Az amerikai bizottság honlapján tűnt fel a játék adatlapja, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is érkezhet az őrült hangulatú sorozat harmadik részének feljavított kiadása.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy az ESRB oldalán keresztül szivárog ki egy még be nem jelentett játék híre. Ez a szervezet felel azért, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában a megfelelő korhatárbesorolást kapják meg a videojátékok, most viszont a Saints Row: The Third Remastered is megjelent a honlapjukon.

Hirdetés

Ez már csak azért is érdekes, mert a szériát kiadó THQ Nordic még nem jelentette be, hogy érkezne egy felújított változat a játékból. Aki nem tudná, a Saints Row franchise ezen része a GTA játékok receptjét egészítette ki egy meglehetősen beteg humorral, és a sorozat egyik legjobbja volt, érthető tehát, hogy a kiadó szeretné az újabb generációkra is elhozni, mielőtt a készülő folytatást kiadja. 

Egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk a megjelenésről, az ESRB honlapján mindössze egy kis összefoglaló szerepel a játékról, valamint az, hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik majd a felújítás. Valószínű, hogy a THQ Nordic hamarosan maga is bejelenti az érkező remastered verziót, remélhetőleg ők több információval jelentkeznek arról, hogy mikor vethetjük bele magunkat az őrült hangulatú kalandba. A játék nemrég Switchre is megjelent, de az a port teljesítményben a PS3-as változattal van egy szinten, látványban valamivel jobb.

Ti várjátok a Saints Row: The Third Remasteredet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)