Hirdetés

Saints Row: The Third - új AMD driver a normális futtatáshoz

|

Az AMD-s játékosoknak gondjaik lehetnek a játékkal, de hamarosan jön a megoldást nyújtó driver.

Hirdetés

Még mielőtt a felháborodott PC-s tömegek kiegyenesített kaszával indulnának a THQ székház ostromára, el kell mondani, hogy nem a portolás sikerült rosszul. Az Nvidia tulajok ugyanis teljes pompájában, és problémáktól mentesen élvezhetik a Saints Row: The Third című alkotást. Az AMD (ATi) videokártyáját birtoklók viszont teljesítménybeli problémákkal találkozhatnak, melynek kiküszöbölésére az AMD hamarosan ki fog adni egy új drivert. A nemrég megjelent Catalyst 11.11 nem oldja meg a gondot. Aki nem akarja rombolni a saját játékélményét, annak célszerű egy kicsit pihentetni a Saints Row: The Third-öt, és megvárni az új drivert, mely megoldást fog nyújtani a problémára. Ilyenek ezek a technikai sportok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)