Hirdetés

Saints Row: The Third - vajon milyen erős gép kell hozzá?

|

Nagyon kellemes az a szabadság, amelyet a Volition játéka biztosít a PC-s felhasználóknak - egy öregecske gép és egy atomerőmű is jöhet.

Hirdetés

 

A Saints Row: The Third öltözködős demója éppen a napokban mutatkozott be (egyelőre játszani nem lehet, csak a karaktert formálni szabadon - vicces), de mi most mégsem ezzel foglalkozunk, hiszen a PC-s verzió követelményeit is bejelentették, ami sokkal érdekesebbnek ígérkezik.

Arról van szó ugyanis, hogy a THQ komoly hangsúlyt fektet a PC-sek megnyerésére, ehhez mérten számtalan extra kerül a nekik szánt verzióba (mint például a Saints Video Record Mode), de még örvendetesebb a gépigény szabadsága. Mivel a DirectX 9, 10 és 11 is támogatott, a Saints Row: The Third elmegy szegényesebb külsővel is, de a végtelenségig fokozható a grafikai élmény a megfelelő hardveres támogatottsággal. Íme a részletes:

Minimum:

- Windows XP (nem írtuk el, XP alatt el fog indulni a játék)
- 2GHz Dual Core processzor 
- 2 GB RAM
- DirectX® 9.0c
- 320 MB VGA (Shader Model 3.0 támogatással)
- 10 GB tárhely
- online Steam nem árt

Ajánlott:

- Windows 7
- egy négymagos processzor már nem árthat (Intel Core i5 vagy AMD Phenom II X4)
- 4GB RAM
- 1GB VGA (Shader Model 4.0 támogatással)
- DirectX® 11
- 10 GB tárhely

Örülünk, Vincent?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)