Hirdetés

Saints Row: Undercover - kipróbálnád az elkaszált PSP játékot?

|

Olyan sem történik minden nap, hogy egy játékfejlesztő elérhetővé tesz egy be nem fejezett játékot. A Saints Row: Undercover szabadon vihető.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt mi is írtunk a kukázott Saints Row projektről, ez volt a Saints Row: Undercover. A kizárólag PSP-re készült programot törölték, de most bárki kipróbálhatja, hiszen a Volition ingyenesen letölthetővé tette a be nem fejezett buildet.

A drága fejlesztők összecsomagolták a cuccot egy .iso fájlba, amit bárki letölthet ezen az oldalon keresztül. Mivel PSP programról van szó így a futtatáshoz szükség lesz egy PSP emulátorra vagy egy moddolt konzolra, ami már legálisan ingoványos talaj, de hát most ezt ne firtassuk.

Ez egy elképesztően rendes húzás volt a Volition részéről. Szívesen megnéznénk mondjuk egy hivatalos, be nem fejezett Battlefront III verziót is, ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)