Hirdetés

Saitek Cyborg Command Unit a tökéletes irányításhoz

|

Szinte bármely játékstílushoz kitűnő társ lehet a Saitek legújabb vezérlő egysége.

Hirdetés

A Cyborg Command Unit elsőre talán fura eszköznek tűnhet, pedig az ilyen és ehhez hasonló irányító perifériák már jó ideje a piacon vannak. A játékosok közül sokan át is pártoltak ezekre az eszközökre, kis gyakorlás és megszokás után ugyanis még gyorsabbá és hatékonyabbá válhat a játékok irányítása. Az FPS stílusra jellemző "magányos harcos" mentalitás mellett a gondos előkészítést kívánó stratégiai harcászathoz is illeszkedik a Command Unit, sőt, a funkciók tárházát RPG szerepjátékokhoz is belőhetjük.


Az ergonomikusan kialakított gombkiosztás mellett a lézerrel maratott gombok segítik a Command Unit zökkenőmentes használatát, a billentyűk többsége természetesen háttérvilágítással is rendelkezik. Gamer eszközhöz illő módon a WASD-gombok megkülönböztető festést kaptak. A 21 gombból álló kiosztás egy kis csúszókapcsoló segítségével változtatható meg, a Command Unit legfeljebb 3 külön profilt engedélyez. Ezek aktiválásakor a háttérvilágítás is megváltozik. A normál gombok mellett egy 4 irányú analóg kar is helyett kapot a periféria jobb oldalán. Az egység természetesen nem csak fix adottságokkal tud szolgálni, a támaszték rész két irányba - előre és hátra - mozgatható.



A Command Unit használatához mindössze egy szabad USB 2.0-s portra van szükségünk, az eszköz Windows XP, XP 64 bit és Vista operációs rendszereken működőképes. A Computermode webáruházába nemrég érkezett meg a termék, végfelhasználói ára 12490 Ft.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)