Hirdetés

Saitek űrhajós „felszerelések”!

|

A Saitek cég tervezőinek elsült az agya és egy olyan billentyűzet, egér párossal álltak elő, mely bármely Sci-Fi-ben...

Hirdetés

...megállja a helyét!
Ugyanis, mikor elsőnek megpillantottam a billentyűzetet, rögvest különféle filmekben látott űrhajó irányító pultok jutottak eszembe. Az egér inkább hajaz a Cyborg névre, merthogy ezen a néven fut mind a két beviteli eszköz. A formavilág mind két esetben abszolút szokatlan és elgondolkoztató.

cyberkeyboard_gs.jpg


A billentyűzet, kinézete mellett technikailag is igen felszerelt. A két oldalán programgombok találhatóak, a felső rész, pedig érintő gombokkal és különféle kijelzőkkel lett megbolondítva. A megvilágítás színe is változtatható, valamint külön kiemelhetőek a játékok során gyakrabban használt területek. A WASD, szóköz és kurzor gombok a tartósság miatt fém bevonatot kaptak. Az egér igen meglepő kialakítással áldatott meg. Emellett 3200dpi-s felbontásra képes lézer szenzor szolgálja a felhasználókat. A két termékről bővebben ezen a linken olvashattok 1-1 videóval karöltve!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)