Hirdetés

Saját atombunkerünk lehet majd a Fallout 76-ban

|

Ám jelenleg úgy fest, hogy a tágasabb óvóhelyekért bizony már fizetnünk kell.

Hirdetés

Fontos részét képezik a Fallout szériának a játékbeli Vault-Tec Coproation által épített atombunkerek, más néven vaultok, hiszen több rész főszereplője is egy ilyen helyen kezdte meg pályafutását. A többjátékos élményre épülő Fallout 76-ban is egy óvóhelyről indulva érkezünk meg a felszínre, de hamarosan Appalachia pusztaságát hátrahagyva ismét visszatérhetünk a föld alá, bár nem biztos, hogy mindenki örül majd ennek az új funkciónak.

Hirdetés

A tervek szerint még valamikor idén bekerülnek a játékba a shelterek, amelyek gyakorlatilag a játékosok saját vaultjai lesznek. Az egyedien berendezhető shelterek elkülönített építkezési büdzsével rendelkeznek, tehát nem kell a felszínen lévő C.A.M.P. erőforrásait elvennünk, ha otthonosabbá akarjuk varázsolni a földalatti bázist. Az új funkció elvileg már a héten tesztelhető lesz PC-n.

A jelenlegi tervek szerint három eltérő nagyságú shelterből választhatunk. A legkisebb a utility room, aztán következik a lobby, majd végül az atrium, de akad itt egy apróság, ami esetleg ellenszenvet válthat ki a rajongókból. Az a helyzet ugyanis, hogy csak a utility room lesz ingyenesen elérhető, aminek feloldásához teljesítenünk kell egy új küldetéssorozatot, viszont a nagyobb shelterekért már fizetnünk kell. Elvileg a lobby jár majd ingyenes havi ajándék a Fallout 1st-tagoknak, később pedig bárki megvásárolhatja majd azt atomokért cserébe. Az atriumot pedig már a patch megérkezésének napján megvehetjük a játékbeli prémium valutából.

Nektek hogy tetszik ez a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)