Hirdetés

Saját bemutatót tart a Dead Island és a Metro kiadója

|

A Koch Media is kiveszi a részét Summer Game Festből.

Hirdetés

Amikor Geoff Keighley, a Summer Game Fest házigazdája bejelentette, hogy június 10-én rajtol el idén az eseménysorozatuk, amelyhez a játékipar legnagyobb neveit sikerült megnyerniük, még nem gondoltuk, hogy a MileStone-t és a Deep Silvert is birtokló Koch Media nem csak szimpla résztvevőként lesz jelen, hanem a Ubisofthoz, az EA-hez és az Xboxhoz hasonlóan saját prezentációt fog tartani. 

Hirdetés

Pedig a Summer Game Fest Twitterének bejelentése alapján a Koch Media bizony saját bemutatót fog tartani Koch Primetime néven, hazai idő szerint június 11-én, pénteken, 21:00-kor. A vállalat olyan franchise-okat gondoz, mint a Saints Row, a Dead Island és a Metro, szóval biztosak lehetünk benne, hogy lesz mit mesélnie és mutatnia a livestream keretében.

Pláne annak tükrében, hogy a Dead Island 2-ről már jó ideje csak annyit hallunk helyzetjelentésként, hogy még mindig dolgoznak rajta, a pletykák szerint már formálódik a Saints Row 5 és egy titokzatos Metro multiplayer játék is. Ne felejtsük a TimeSplitters feltámasztását valamint a Payday 3 lehetséges felbukkanását (a Koch Media a társfinanszírozó) sem, szóval lehetnek itt izgalmak.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)