Hirdetés

Saját modot kapott a Skyrimező nagymama, már hozzád is csatlakozhat a játékban

|

Shirley Curry már el is kezdett játszani a moddal, ami followerként őt is bepakolja a Skyrimbe.

Hirdetés

Már 2015-ben is írtunk az akkor 79 éves, Skyrimező nagymamáról, aki saját gaming csatornát indított. Shirley Curryt azóta tömegek szerették meg, noha a troll kommentelőkkel is meggyűlt a baja. 2020 januárjában aztán kiderült, hogy készül egy olyan mod, ami followerként, vagyis játékbéli követőként tényleg a Skyrim részévé tenné a kedves gamernagyit.

Örömmel jelenthetjük, hogy végre elkészült a Shirley - A Skyrim Follower Mod, amit az alábbi előzetesen mozgás közben is megcsodálhattok.

Hirdetés

A Shirley - A Skyrim Follower Mod a Nexus Mods oldaláról tölthető le, vagy a Bethesda.net-en keresztül érhető el PC-re és Xbox konzolokra.

Shirley Curry nem hazudtolta meg magát, már el is kezdett egy olyan videósorozatot, ahol "saját" modjával játszik. Továbbra is csak imádni tudjuk a hölgyet.

A The Elder Scrolls VI megjelenése még odébb van, de egyébként már az is bizonyos, hogy Shirley Curry ebbe a játékba is bekerül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)