Hirdetés

Saját raidet kaphat minden World of Warcraft: Shadowlands frakció?

|

A kiegészítő nagyrészt a négy Covenant köré épül, így alapvetően lenne értelme, ha a raidek mindegyike is ezekhez kapcsolódna. Egy adatbányász szerint ez azonban több, mint alaptalan feltételezés.

Hirdetés

A WoWHead adatbányászainak az a hobbija (és munkája), hogy darabjaira szedik az összes World of Warcraft: Shadowlands béta frissítést, és kihámoznak belőle olyan apróságokat, amiket a Blizzard még nem tett elérhetővé a játékban. Ezek közé tartoznak az újonnan bekerült fegyverek, melyek az "Ardenweald Raid" jelzést viselik.

Hirdetés

A Shadowlands első raidje a Revenderth zónában található, ami a Venthyr Covenant fennhatósága alatt áll. Nem nehéz elképzelni, hogy később az összes új zóna és Covenant saját raidet kap, az Ardenweald fegyverek pedig ezt az elméletet támogatják. Az is lehet persze, hogy a fegyvereket a Revenderth raidben talált tokenekkel, Ardenwealdban lehet majd kiváltani, de erre a bétában jelenleg nincs lehetőség.

A World of Warcraft előző két kiegészítője mind 5-5 raidet kapott, így adná magát ezúttal is, hogy 5 raid érkezzen. Látva a négy Covenantot és a Maw-t, ahová a kárhozott lelkeket küldik, nem nehéz elképzelni a kapcsolódási pontokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)