Hirdetés

Saját sztoriküldetések nélkül érkezik Pókember a Marvel's Avengersbe

|

Ennyi késés után is sikerült alulmúlni az elvárásokat.

Hirdetés

Szeptemberben még úgy fogalmazott Dan Matlack, a Crystal Dynamics egyik producere hogy Pókember egy teljes játékbéli "eseményt" kap a Marvel's Avengersben, így nem spórolnak ki semmit, ami ezzel jár, saját történettel és persze átvezetőkkel érkezik majd meg a barátságos és közkedvelt hálószövő a játékba. Ilyen szépen csengő szavak mellett gondolni sem mertünk arra, hogy végül milyen formában landolt Póki a játékban.

Pókember ugyanis nem kapott a Spider-Man: With Great Power DLC-ben semmiféle sztoriküldetést, egészen egyszerűen csak bekerült a választható karakterek közé. A korábbi új hősök, vagyis Kate Bishop, Sólyomszem és Fekete Párduc mind-mind kaptak saját történetalapú missziókat, ez volt az egyik olyan aspektus, ami vissza tudta csábítani a játékosokat, és nyilván sokan épp azért döntöttek a Marvel's Avengers PS4-es vagy PS5-ös kiadása mellett, mert ugyanezt várták el a Pókembert, főleg ennyi csúszás után.

Hirdetés

Eredetileg ugyanis még a 2021-es év elején kellett volna megérkeznie Pókembernek, de annyi mindent kellett még kalapálni az alapjátékon, hogy alaposan megcsúszott a hálószövő debütálása, csak november 30-án fog ténylegesen is bekerülni a játékba.

Klasszikus sztoriküldetések helyett audio logokon és átvezetőkön keresztül próbálják majd meg elmesélni nekünk Pókember történetét. Ezeket különféle kihívások teljesítésével oldhatjuk majd fel. Teljesen bizonyos, hogy ennyi késés után nem erre és nem így számítottak Póki rajongói. Bármennyire kellemetlen, még ennyi idővel az alapjáték megjelenése után is képes újabb csalódásokat okozni a Marvel's Avengers.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Philippe Therien gameplay director elárulta, végül azért döntöttek így, mert a fejlesztőcsapat erőforrásait olyan tartalmakra akarták fókuszálni, melyeket az összes játékos elér kivétel nélkül, vagyis egészen konkrétan az új Klaw raidre. Ez mind szép és jó, csak ha valaki épp az exkluzív tartalmakért dönt egy bizonyos platform mellett, akkor jó eséllyel maximum még dühösebb lesz egy ilyen indoklás után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)