Hirdetés

Salad Fingers kalandjáték készül, az első részt már ingyen letöltheted (videó)

|

A Salad Fingers annak ellenére az internetkultúra egyik népszerű részévé vált, hogy egy kifejezetten hátborzongató animációs sorozatról van szó. Több mint tíz év után játék formában tér vissza, ráadásul ingyen.

Hirdetés

Volt idő, még valamikor a YouTube előtt, amikor az internetkultúra legjavát a különböző Flash-videók jelentették, amiket a legkülönbözőbb oldalakról kellett előásnunk, hogy MSN Messengeren továbblinkelhessük. Ennek a kornak egy furcsa alkotása a mém-státuszba emelkedett Salad Fingers, ami egy nem kicsit furcsa és hátborzongató videó-sorozat, melyből most egy ingyenes kalandjáték is készül.

A Salad Fingers Where's May Gone első epizódja ingyenesen játszható PC-n, de Windows mellett Macre és Linuxra is telepíthetjük. A sorozat látványvilágát is imitáló játékban magától Salad Fingerstől kell visszaszereznünk elrabolt lányunkat. A három részben megjelenő játék egyébként több ponton kapcsolódik a videósorozathoz, hiszen az abban látott események közül is átélhetünk néhányat, csak egy másik szemszögből, illetve a videókban megtalálhatjuk néhány játékbeli fejtörő megoldását is.

Bár a fejlesztők az eredeti alkotó, David Firth engedélyével készítik a Where's May Gone-t, és képi és hanganyagokat is kaptak a videókból, Firth további segítségének és munkájának is örülnének, de erre eddig nem volt alkalom Salad Fingers kitalálójának más elfoglaltságai miatt. Ha ismeritek az eredeti szériát, ezen a linken keresztül már tölthetitek is a Salad Fingers Where's May Gone első részét, ha pedig esetleg nem ismeritek, de érdekel, mitől őrült meg az internet furább dolgokra is nyitott közönsége 2004 körül, akkor az alábbi videóban megtaláljátok az összes részt egybe összevágva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)