Hirdetés

Sam és Max is Steam-re megy

|

Már jó ideje a Valve-től is független stúdiók játékai is megvásárolhatóak a Steam rendszeren keresztül, ha pedig interneten keresztül kívánnak terjeszteni egy játékot egyértelműen a Valve szolgáltatása a nyerő. Most a Sam & Max epizódok kerülnek fel a Steam-re.

Hirdetés

Több kiadó próbálkozik a játékok epizodikus kiadásán, de azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy egyedül a Sam & Max-nek vált be ez a formula. Habár augusztusban jön a dobozos változat, amiben benne lesz az első évad összes része, most egyenként is megvásárolhatóak a Steam-en 8,95 dollárért cserébe. Az évadot megvásárolhatjuk különféle pakkokban is, amelyek 3 részt fognak tartalmazni, az egyikben 1-től a 3-ig, míg a másikban a 4-6-ig lesznek részek, ezek 19 dodót kóstálnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)