Hirdetés

Sam Fisher az Ice Planetben

|

Egy Ice Planet című televíziósorozatból kívánnak a közeljövőben videójátékot készíteni, s ennek apropójából felkérték Michael Ironside-ot, hogy a főszereplő, Trager kapitány hangját kölcsönözze. Ha ismerősen hangzik e név, az nem véletlen. Ő ugyanis Sam Fisher hangja a Splinter Cell-ből. Az Ice Planet egy sci-fi akció-fantasy játék lesz, a 22 pálya mintegy 20-40 órányi játékidőre elegendő. Ha ha jól nézem, még a tévésorozatot is csak most kezdik forgatni, HDTV formátumban. Egyelőre öt évadot terveznek, egyenként 22 hatvan perces résszel. A sorozatot idén szeptemberben kezdik el vetíteni, a játék is valamikor idén jelenik meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)