Hirdetés

Érzelmes interjúban mesélt Michael Ironside Sam Fisher karakteréről

|

A Splinter Cell főhősének megalkozásában fontos szerepe volt az őt szinkronizáló színésznek is, aki most Sam Fisher Wildlandses cameója kapcsán anekdotázott egy kicsit.

Hirdetés

Michael Ironside neve (vagy inkább hangja) összefort Sam Fisherrel, a Splinter Cell széria ügynökével, akit éveken keresztül alakított. Éppen ezért is voltak sokan csalódottak, amikor kiderült, hogy a Blacklistben már nem ő, hanem egy másik színész bújik Fisher bőrébe.

Hirdetés

Akkor azt mondták erre azért volt szükség, mert a motion capture felvételekhez egy alkatilag is passzoló, mozgékony színész kellett, de most kiderült, hogy ennél többről volt szó. Ironside abban az időben rákkal küzdött, és kicsi volt az esélye, hogy le tudja győzni a betegséget, megpróbálta jó kezekben hagyni a sorozat jövőjét, és egyszerűen elsétálni. De nemcsak erről, hanem Fisher karakterének megalkotásáról is mesél az alábbi videóban. Arról, hogy kétszer is visszadobta a szerepet, mielőtt a közreműködésével átdolgozták a személyiségét.

Az biztos, hogy mi nagyon örülünk Michael Ironside egészségi állapotának, és bízunk benne, hogy azért került most ennyire előtérbe, mert már dolgoznak a folytatáson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)