Hirdetés

Sam Fishert letartóztatták Új-Zélandon!

|

Balul sült el a Splinter Cell: Conviction Új-zélandi reklámkampánya.

Hirdetés

Péntek este, helyi idő szerint este nyolckor körülbelül húsz szórakozni vágyó ember keresett pánikszerűen fedezéket a Degree bár teraszán, mely Auckland Viaduct Basin névre hallgató szórakozó negyedében található.



Steph Kurtovich, a Degree igazgatója megerősítette, hogy egy bekötözött alkarú figura fegyvert fogott a kint ücsörgő vendégekre, akikbe a sz....izé... szó is belefagyott. A szemtanúk közül valaki hívta a rendőrséget, akik őrizetbe vették a játékfegyverrel hadonászó színészt, aki valójában a Splinter Cell: Conviction, vagy ahogy a helyi sajtó, a The New Zeland Herald munkatársa kissé helytelenül fogalmazott, a Splinter Cell: Evolution promóciójának részeként ijesztgette a vendégeket.
Ben Offner rendőrtiszt szerint kollégái csak az ál Sam Fisher lefegyverzése után tudták kellő biztonsággal megállapítan, hogy a fegyver nem igazi, s így nem jelent fenyegetést. A rendőrség egyébként elítéli a hasonló performanszokat, mert ezúttal nem történt ugyan tragédia, de nem lehet garantálni, hogy a következő alkalommal nem épp egy olyan rendőrjárőr érkezik ki a helyszínre, akinek az átlagnál jobban viszket az ujja a ravaszon.



A Splinter Cell: Conviction promóciójával megbízott Monaco Corporation közleményében alvállalkozójára hárította a felelősséget, mondván, nekik fogalmuk sem volt arról, hogy az eseményen fegyvert is használnak majd kellékként.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)