Sam & Max - epizódikus kontent várható!" /> Sam & Max - epizódikus kontent várható!"/>
Hirdetés

Sam & Max - epizódikus kontent várható!

|

A GameTap csapata egyre jobban tetszik nekem :) A Telltale-lel karöltve kitalálták, hogy az egykor igen sikeres kutya és nyúl duó, vagyis Sam & Max nem csak egyszerű folytatásként tér vissza közénk. A mostanában egyre népszerűbb, epizódikus megjelenéssel adják majd ki, folyamatosan amíg van rá igény. Idén már kint is lesz az első, és már most tudják, hogy további néhány epizód biztosan lesz. Ha esetleg nem ismernéd a játékot: a régi, jó öreg, korábban sokkal minőségibb játékokat alkotó LucasArts egyik legjobb kalandjátéka volt. Egy kutya és egy nyúl kalandjairól szól, akik egyébként igencsak csetlő-botló magándetektívek. A korábban is kedvelt point-and-click elvet követte, és a legjobbak a poénjaik voltak. Az idei E3-on elméletileg kapunk róla egy videót is, és kiderül, hogy mennyire sikerült újra megragadni a régi fílinget.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)